ajax loader

Doneer

IBAN NL45 INGB 0006 3519 34

Ten name van Stichting Privacy Nederland

Een goede besteding van de donatiegelden wordt bewaakt en gecontroleerd door Accountantskantoor Harte te Odijk. Op verzoek ontvangt u een factuur i.v.m. fiscale aftrekbaarheid.

In plaats van een financiële bijdrage kunt u ook een bijdrage leveren in de vorm van goederen, bijvoorbeeld computers, meubilair, kantoorartikelen, etcetera.

Vrijwilliger worden

Wilt u als vrijwilliger ook een positieve bijdrage leveren aan het realiseren van de unieke privacy projecten van Stichting Privacy? Samen met u kunnen wij duurzaam het verschil maken bij het bevorderen van privacy & dataprotectie in Nederland.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk onderhoud voor het bespreken van diverse opties en mogelijkheden. Stuur gerust een e-mail naar directiesecretariaat@stichtingprivacy.nl voor het maken van een afspraak. U kunt ons ook rechtstreeks bellen op 06 – 47210645.

Namens Stichting Privacy, haar toegewijde vrijwilligers en al diegenen die feitelijk baat hebben bij onze werkzaamheden, hartelijk dank voor uw bijdrage aan het bevorderen van privacy als belangrijke maatschappelijke verworvenheid in Nederland.

Samenwerken

U kunt ook een steentje bijdragen door samen met ons een activiteit te organiseren. Neem contact met ons op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Expertise

Stichting Privacy borgt de kwaliteit van haar werkzaamheden dankzij de inzet van privacyexperts. Mensen met een bijzondere expertise zijn van harte welkom om de activiteiten van Stichting Privacy te ondersteunen.